ΑρχικήLanding PagesΟμάδες Miracle Business Coaching Lobby

Ομάδες Miracle Business Coaching Lobby

 

Ομάδες Miracle Business Coaching Lobby

Νέα Ομάδα ειδικά σχεδιασμένη για επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες ανεξαρτήτως αντικειμένου, τόσο για νέους όσο και για έμπειρους καθώς και για υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων.

Αν δεν ξέρετε που να απευθυνθείτε για να μοιραστείτε το πρόβλημά σας, μια ιδέα σας ή μια επιτυχία σας.
Είστε επιφορτισμένος με τόσες ευθύνες καθημερινά και χρειάζεται να παίρνετε γρήγορα, αποφάσεις, σε χρόνο και σε χρήμα.
Αναζητάτε υποστήριξη και καθοδήγηση μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον και θέλετε να είστε μέλος μιας υποστηρικτικής ομάδας,
τότε η ομάδα Miracle Business Coaching Lobby είναι για εσάς!

 

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ MIRACLE BUSINESS COACHING LOBBY


6 Online Δίωρες Συναντήσεις
 κάθε 15 μέρες


Περιορισμένος αριθμός ατόμων


Πρόκειται για μία κλειστή ομάδα που θα παίξει σπουδαίο ρόλο στην επιχειρηματική σας ζωή, θα παίρνετε και θα δίνετε έμπνευση και θα μάθετε να αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε πρόκληση εμφανίζεται στη πορεία σας ως επιχειρηματίας.
 
Με τον συντονισμό και την καθοδήγησή μου αλλά και την επιχειρηματική οπτική άλλων έμπειρων επιχειρηματιών της ομάδας, θα νιώσετε ασφάλεια και αυτοπεποίθηση για τα επόμενά σας βήματα.

Ομάδα mastermind, brainstorming, υποστήριξης, καθοδήγησης, αλληλοβοήθειας, συνέργειας και networking.

Η ομάδα αποτελείται από επιχειρηματίες διαφορετικών κλάδων και αντικειμένων με στόχο την πολυμορφία και την ολιστική θέση του επιχειρείν.
 
Για ποιον είναι η ομάδα Miracle Business Coaching Lobby:
  • Για εσάς που θέλετε να μοιράζεστε τους προβληματισμούς σου, τις απορίες, τα θέματα προς ανάπτυξη και τις ιδέες σας.
  • Για εσάς που θέλετε να επωφεληθείτε από το μοίρασμα εμπειριών άλλων επιχειρηματιών.
  • Για εσάς που θέλετε να βρίσκεστε σε μια ομάδα καθοδήγησης και υποστήριξης.
  • Για εσάς που θέλετε να ανήκετε σε μια ενεργητική ομάδα και να νιώθετε ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.
  • Για εσάς που θέλετε να αποκτήσετε networking με επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη.
  • Για εσάς που θέλετε να κάνετε brainstorming και να αναπτύξετε νέες ιδέες.
  • Για εσάς που θέλετε βοήθεια στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων.
  • Για εσάς που θέλετε να κάνετε σωστή διαχείριση και οργάνωση της καθημερινότητάς σας.
 
Που και πότε:
  • 6 Online Δίωρες Συναντήσεις.
  • Κάθε 15 ημέρες, Πέμπτη 10:00-12:00 το πρωί.
  • Παρακολούθηση από την άνεση του σπιτιού σας.
 
 
Διάρκεια:

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 3 μήνες.
 
 
Αριθμός Συμμετεχόντων:

Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα και της προσωπικής ενασχόλησης με τον καθένα, ο αριθμός συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος. 
 
 
Τρόπος που θα δουλέψουμε μαζί:
  1. Για την εισαγωγή σας στην ομάδα καλό θα είναι να κάνουμε μια πρώτη κουβέντα μέσω zoom.
  2. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ και θα επικοινωνήσω μαζί σας για να κλείσουμε ραντεβού.
*Y.Γ.: Για την συμμετοχή απαιτείται δέσμευση και για τους 3 μήνες.
 
Διαβάστε τι είπαν για εμάς:

“Όπως η συμπύκνωση μετατρέπει τα αέρια σε υγρά και τα υγρά σε στερεά, έτσι η συμπύκνωση εξειδικευμένων γνώσεων και πολυετούς εμπειρίας για το επιχειρείν, τα μετατρέπει στους συμπαγείς "7 Πυλώνες"..! Υλικό τόσο συμπαγές, που μπορεί (και πρέπει...) να είναι το θεμέλιο κάθε επιχείρησης.
Μοιάζει λίγο με την φαρμακευτική. Η θεραπεία μιας ασθένειας απαιτεί συγκεκριμένες δραστικές ουσίες, οι οποίες είναι συμπυκνωμένες σε μορφή ενός δισκίου. Οι παθογένειες του Ελληνικού επιχειρείν δεν είναι λίγες, ευτυχώς υπάρχει το φάρμακο που λέγεται "7 Πυλώνες"..! Και είτε προληπτικά (προτιμότερο για μένα) είτε κατασταλτικά, ένα είναι σίγουρο: θα κάνει το θαύμα του!
Όσο για την Σοφία... ισχύει ο στίχος από το αριστουργηματικό, διαχρονικό musical "Mary Poppins": "A spoonful of sugar, helps the medicine go down..." Γιατί, στο τέλος της ημέρας, δεν είναι το τί λες, αλλά ο τρόπος που το λες. Και ένα είναι σίγουρο, πως η Σοφία εκτός από τις γνώσεις και την εμπειρία, έχει τον δικό της μοναδικό τρόπο. Κάτι που το λες και ταλέντο!”

— Νικόλαος Γκόμας, Τυποποίηση Ελαιολάδου

Με τη Σοφία οργάνωσα άψογα την επιχείρησή μας και απέφυγα λάθη που λόγω της απειρίας μου ήταν βέβαιο οτι θα έκανα! Σε ευχαριστώ Σοφία! Εύχομαι το www.dreamdayeventdesign.net να συνεχίζει να βιώνει τα θαύματά σου στο έπακρο!!!

— Φλώρα Μπεγνή, Διοργάνωση Γάμου
 


Μπείτε σήμερα στην ομάδα που θα σας βοηθήσει να ζήσετε το θαύμα στην επιχείρησή σας και στα οικονομικά σας!

 
Λίγα λόγια για την εισηγήτρια

Σοφία Τσώλη - Ιδρύτρια της ST Miracle Business

   Είναι Business & Financial Coach και Σύμβουλος Διοίκησης. 
   Έχει πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Master στην Τραπεζική και Χρηματοoικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
   Εργάστηκε δεκαέξι χρόνια ως τραπεζικό στέλεχος, με αντικείμενο τη χορήγηση επιχειρηματικών δανείων, τη διοίκηση ομάδων, τη διαχείριση ειδικών πελατών και την εκπαίδευση στελεχών σε θέματα credit, πωλήσεων και επίτευξης στόχων.
 Στην καριέρα της έχει χρηματοδοτήσει πάνω από 2.000 επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες ,έχοντας πλήρη γνώση του συναλλακτικού και χρηματοοικονομικού κυκλώματος.
   Κάτοχος διαφορετικών διπλωμάτων στο Business Coaching, Personal & Executive και Team & Leadership, είναι δεσμευμένη στη συνεχή απόκτηση δεξιοτήτων, αναζητώντας γνώση σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι διαπιστευμένη ACC Accredited Coach από το International Coach Federation, εκπαιδευμένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πιστοποιημένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
   Ιδρύτρια της  ST Miracle Business, προσφέρει υπηρεσίες Coaching, Consulting και Training σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις,  σε θέματα αλλαγής και οργάνωσης, και πραγματοποιεί Business Workshops σε εργαζόμενους και ομάδες. 

   Χτίζει βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις με τους ανθρώπους, με διαίσθηση, ενσυναίσθηση και ειλικρινές ενδιαφέρον μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις της.

   Η ST Miracle Business δημιουργήθηκε για να βοηθήσει φιλόδοξους επιχειρηματίες να βιώσουν το θαύμα της μεταμόρφωσης του εαυτού τους και της επιχείρησής τους, απολαμβάνοντας την ζωή τους με ευημερία και ισορροπία.
   Ήδη, στα πέντε πρώτα χρόνια αυτής της πορείας, περισσότεροι από 250 επιχειρηματίες και μέλη του προσωπικού τους έχουν βοηθηθεί στη επίγνωση των επιθυμιών και των στόχων τους, στην διαμόρφωση της στρατηγικής και της τακτικής τους, στη γνώση της  οικονομική τους διαχείρισης,  στη μεταμόρφωση της επαγγελματικής, αλλά και της προσωπικής τους ζωής.
   Δημιουργός του εκπαιδευτικού προγράμματος "7 Πυλώνες Business Mindset" στο οποίο παρουσιάζονται οι βασικές αρχές της οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και επιλεγμένα εργαλεία, μέσα από μια δοκιμασμένη μέθοδο που εγγυάται θαυμαστά αποτελέσματα.
   Το αποτελεσματικό αυτό πρόγραμμα  προσφέρεται είτε σε ατομικές συναντήσεις, είτε με τη μορφή ολιγομελούς σεμιναρίου.
   Tα αγαπημένο της motto είναι:
   
“Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία”
  “Δεύτερη ζωή δεν έχει”
  “Live the Miracle in your Business!”
   "Επιχειρήστε με Σοφία"
Φόρμα επικοινωνίας